Eenvoudig zelf je lessen boeken

Yoga State werkt met het online systeem van Momoyoga.
Hiermee kun je eenvoudig zelf een account aanmaken, lessen boeken en annuleren, en een leskaart aanschaffen.

Inschrijven bij Yoga State. Gratis en zo geregeld.

Start hier om een account aan te maken (link opent in nieuw venster). Je ontvangt daarna een mail met verdere instructies.
Geen mail ontvangen? Controleer of deze wellicht in de Spam map terecht is gekomen. Vooral bij Microsoft en Gmail-gebruikers wil dit nog wel eens voorkomen.

Je eerste les boeken en een leskaart aanschaffen
 • Bekijk het lesrooster hieronder en kies een les uit die je graag wilt volgen.
 • Klik bij je gewenste les op Boek nu.
 • Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
 • Kies je leskaart. De eerste keer kies je voor Proeflessen | 2 lessen | 1 mnd geldig(15,-) of Proeflessen | Onbeperkt yoga | 1 mnd geldig (25,-).
 • Kies je betaaloptie (iDeal, overboeking of achteraf via pin/contant in de studio).
 • Je eerste les is geboekt!
 • Boek eventueel ook meteen meer lessen, nu je toch ingelogd bent.
Tips
 • Schrijf je ruim van tevoren in voor de lessen
  Zo bemachtig je gegarandeerd één van de zes plekken. Je kunt ook een aantal lessen in één keer boeken.
 • Les vol?
  Als een les vol is, kun je je nog gewoon inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst. Mocht er een plek vrijkomen, dan ontvang je uiterlijk een uur van tevoren een mail dat je kunt komen. Houd je mail dus goed in de gaten!
 • Ingeschreven voor een les, maar kun je een keer niet?
  Zoek je les op in het lesrooster, of in je account onder Mijn lesrooster en klik op de rode Uitschrijven knop. Oók als je een Onbeperkt lessen abonnement hebt. Zo komt jouw matje vrij voor iemand anders die graag wil meedoen en kunnen we diegene tijdig inlichten. Dit kan tot een uur van tevoren kosteloos, de les gaat dan niet van je kaart
 • Vul je telefoonnummer in op je profiel
  Dan kunnen we je bereiken mocht er onverhoopt op het laatste moment iets wijzigen. Doe je dit niet, dan gaan we er vanuit dat je een (half) uur voor de les je mail nog even checkt.
 • Download de Momoyoga app
  Hiermee kun je je eenvoudig in- en uitschrijven voor de lessen via je mobiel of tablet. Zoek op Momoyoga in de App store of Google Play Store.
Vragen?

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Lesrooster

LET OP Nieuwe locatie! Vanaf zondag 18 oktober ben je welkom op Parkstraat 28 in Grou.

Auto parkeren: Op het grote parkeerterrein aan de overkant. Dus niet meer bij de oude locatie.
Fiets: Binnen het hek.

Bedankt :)

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn lessen boeken?

Ja, dat gaat heel eenvoudig en snel. Klik op de Boek nu button. Het systeem zal je vragen in te loggen. Heb je nog geen account en/of leskaart, dan kun je deze aanmaken door de stappen te volgen. Via mobiel en tablet: ga naar www.momoyoga.com/yogastate of download de Momoyoga App in de App store of Google Play Store.

Op mijn desktop/laptop zie ik slechts een deel van het lesrooster. Hoe kan ik de rest zien?

Ga op het lesrooster staan en scroll naar beneden. Of gebruik de pijltjes toetsen van je toetsenbord.

Hoe blader ik door het lesrooster?

Klik op de pijltjes naast Deze week. Of op Deze week om het rooster van de huidige week te bekijken.

Waar vind ik meer info over de lessen?

Wanneer je op de titel van een les klinkt, verschijnt er een omschrijving van de betreffende les. Op deze pagina vind je alle lesomschrijvingen op een rijtje.

Kan ik ook inloggen zonder meteen een les te boeken?

Klik op Inloggen, rechts bovenaan het lesrooster. Via mobiel en tablet: ga naar www.momoyoga.com/yogastate of download de Momoyoga App in de App store of Google Play Store.

Is er ook een app voor mijn mobiel of tablet, waarmee ik mijn lessen kan boeken en annuleren?

Ja die is er! Download de Momoyoga App in de App store of Google Play Store. Of ga rechtstreeks naar het rooster: www.momoyoga.nl/yogastate. Dit om problemen met het systeem te voorkomen.

Ik wil later pas lessen gaan volgen. Kan ik alvast een account aanmaken?

Dat kan. Klik op Inschrijven, rechts bovenaan het lesrooster. Via mobiel en tablet: ga naar www.momoyoga.com/yogastate en klik op Inschrijven.

Alle lessen zijn vol. Kan ik nu alvast een leskaart / abonnement aanschaffen, zodat ik me kan inschrijven voor over een paar weken?

Dat kan. Zoek in het lesrooster de eerste les op die je wilt volgen. Klik bij die les op Boek nu. In de volgende stap kies je je leskaart of abonnement en de gewenste ingangsdatum.

Welke leskaarten zijn er en wat zijn de prijzen?

Op de pagina Tarieven vind je ze allemaal op een rijtje.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wanneer je boekt via het lesrooster, vraagt het systeem je een leskaart te kiezen. Deze kun je direct veilig online betalen via iDeal. Je kunt ook kiezen voor een overboeking, pinnen of contant betalen in de studio. Onze voorkeur gaat uit naar betaling via iDeal of pin.

Kan ik ook eenmalig meedoen met een les?

Dat kan! Laat ons weten via e-mail welke les(sen) je graag wilt volgen met hoeveel personen. Dan reserveren wij een plekje voor je. Voorafgaand aan je les kun je bij de docent contant betalen of pinnen.

Het lukt me niet om lessen te boeken of annuleren. Wat nu?

Wil je je lessen boeken via mobiel of tablet, dan adviseren we je de Momoyoga App te downloaden in de App store of Google Play Store. Of ga rechtstreeks naar het rooster: www.momoyoga.nl/yogastate.

Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij. Hoe neem ik contact op?

Omschrijf je probleem duidelijk in een mail en we helpen je verder. Geef bij problemen met inschrijven/inloggen/boeken/annuleren ook even aan of je een mobiel, tablet of computer gebruikte. En via welke weg? Via de app, het lesrooster op de Yoga State website of direct via www.momoyoga.com/yogastate.